Generatorer

Hos oss hittar du det mesta!

Vi har över 10.000 artiklar, såsom startmotorer, generatorer, olje- och luftfilter, fläktmotorer, spridare, tändstift, olika elektriska komponenter och övriga rervdelar i vårt sortiment. Vi säljer enbart kvalitetsdetaljer från välkända märken.

När du fått login så kan du leta själv bland alla delar. Kontakta oss så lägger vi upp dig som kund och förklarar hur du söker.

Välkommen!

 

Från olika kvalitetsmärken säljer vi:

Oljefilter
Luftfilter
Kupéfläktar
Kupéfilter
Torkarblad

Tändstift
Tändspolar
Startmotorer
Generatorer
Torkarmotorer

 

Valeo First Multiconnection

Har du ont om plats eller tröttnat på att hela väggen är full av torkarblad? Vi har lösningen med Valeo First multiconnection. Då behöver du endast ha 11 olika längder på bladen i lager och du täcker ändå minst 98% av alla personbilar på marknaden. Perfekt för att öka din merförsäljning. Hör av dig så förklarar vi hur det fungerar.

 
 

 

Vältäckande sortiment av tändstift

Vi för ett brett sortiment av tändstift och hittar du inte din bilmodell eller är osäker vilka stift som sitter monterade så kontakta oss. Uppge då bilens reg.nr så återkommer vi med besked. Många bilfabrikanter har tändstift med Platina eller Iridium originalmonterade i motorer med senare teknologi men dessa tändstift kan även användas med fördel i äldre motorer.

 

 

Fordonslampor

Från General Electric Lighting har vi ett brett sortiment av LED, Halogen och Xenon samt de  vanligaste, t ex H3, H4, H7, H11, med mera men även ovanliga lampor till både personbilar, lastbilar och bussar. Testa oss!